Váš penzion s restaurací, sportovně jezdeckým areálem a krásnou přírodou Litovelského Pomoraví.

Svatby

Svatba na Lovecké chatě v prostředí Litovelského Pomoraví je výjimečná událost. Na Lovecké jsme schopni nabídnout jak obřady v krásné přírodě, tak i svatební hostiny a oslavy v našich prostorách. K dispozici jsou 2 sály pro 70 – 150 osob, venkovní prostory kryté i otevřené terasy, špičkovou kuchyni, catering, různé druhy výzdob a dekorací, zázemí pro hudbu i další potřeby spojené s obřadem. Máme zkušenost s více jak 600 realizovanými svatebními obřady a hostinami a stále vše zdokonalujeme pro Váš zážitek a spokojenost od prvního společného dne.   

Promoce

Promocí něco končí a něco dalšího na Lovecké začíná. Pro tuto významnou událost zajistíme na Lovecké chatě veškerý servis našich společenských sálů až pro 70 a 150 osob, venkovní prostory teras, možnost ubytování na 2 až 3 lůžkových pokojích a samozřejmě občerstvení s kuchyní. Do života lovců po škole vstupte s námi na Lovecké!

Rodinné oslavy

Důvěra, kterou do nás na Lovecké vložíte s pořádáním Vašich oslav, životních jubileí a rodinných setkání, je pro nás zavazující. Veškeré Vaše oslavy a setkání připravíme tak, aby jste se na Loveckou vždy rádi vraceli. Pro Vaše oslavy a setkání připravíme v našich sálech a venkovních terasách vše co je potřeba. Nejen výtečná kuchyně či sortiment nápojů, ale i celé zázemí Lovecké chaty od ubytování po volnočasové aktivity je Vám plně k dispozici. Důvěra lovce zavazuje!

Firemní akce a školení

Firemní akce v přírodě Litovelského Pomoraví na Lovecké sebou přináší prožitek i  zkušenost. Firmám jsme na Lovecké schopni nabídnout technické zázemí našich 2 sálů pro 70 a 150 lidí jako projektor, ozvučení, WiFi přístupy a veškeré zázemí ubytování, kuchyně, občerstvení apod. Stejně tak  na Lovecké nabízíme možnost využití možností k aktivním školením či outdoor tréninkům v přírodě k rozvoji teamové spolupráce našich partnerů a klientů. Veškeré akce, školení, tréninky připravíme lovcům na míru!

Outdoorové tréninky

Outdoorové tréninky a programy v přírodě. Pro všechny skupiny, firmy, školy, zajišťujeme outdoorové tréninky a programy s využitím dostupného vybavení a aktivit jako jsou koně, otevřená jízdárna, krytá hala, nízká lana, rafty na řece Moravě, lukostřelba, minigolf a spousta dalších i tematicky orientovaných aktivit. Veškeré programy připravíme „na klíč“ konkrétním požadavkům partnera. Realizujeme ve spolupráci s Give me 5, s.r.o.

Výlety do okolí

Každý lovec rozšiřuje svůj revír. Z lovecké můžete poznat krásy okolí, ať už okolní přírodu Litovelského Pomoraví a lesy v nivě řeky Moravy, tak i atraktivní místa v blízkém okolí. Volnočasové aktivity spojené s koupáním a plaváním můžete strávit na přírodním koupališti Poděbradská jezera. Historii a památky v blízké Olomouci, hradě Bouzově či zámku v Náměšti na Hané. Za hranicemi revíru čeká spousta míst k výletům a překvapením.